19.04.2013

​Posljednji dan natjecanja

Posljednji dan natjecanja započeo je predstavljanjem vježbeničkih tvrtki pred Državnim povjerenstvom, nakon čega je u sportskoj dvorani  održana Smotra/sajam vježbeničkih tvrtki.Svaka je škola predstavila svoju fiktivnu tvrtku  te su one međusobno poslovale, dok su za to vrijeme  profesori mentori  prisustvovali  stručnom usavršavanju - predavanju „Društvena inovacija, poduzetništvo i razvoj lokalnih zajednica“  koje je održao g. Teo Petričević  iz Centra za eko društveni razvoj Čakovec. Za sve učenike i mentore koju su sudjelovali na Smotri/sajmu bio je organiziran ručak u maloj dvorani naše škole.

Svečano zatvaranje Smotre/sajma  započelo je u 14:00 sati prigodnim programom u kojem su nastupali školski zbor izvođenjem međimurskih  pjesmama te KUD Seljačka sloga Nedelišće. U nastavku je gđa  Elisabetta  Fortunato ,mag. oec., proglasila najbolji  vizualni identitet  štanda i najbolje prezentacije. Najboljim u kategoriji vizualnog identiteta štanda proglašena je tvrtka Lonček d.o.o. iz Varaždina koju su  predstavljali  su Mihael Blažeković, Patricija Janušić i Valentina Kovačić iz Gospodarske škole Varaždin pod vodstvom mentorice Ivane Česi.

U kategoriji prezentacija najuspješnija je bila  tvrtka Tweety pet shop d.o.o. iz Osijeka čiji su predstavnici bili Mirna Gelo, Matea Kovač i Ines Sekalec iz Ekonomske i upravne škole Osijek s mentoricom Ljiljanom Dumančić.

Najboljim  sudionicima  sajma bili su uručeni  prigodni pokloni  naših sponzora, a svi ostali sudionici primili su pohvalnice i zahvalnice.

Čestitamo svim sudionicima  i mentorima Državnog natjecanja Mladi poduzetnik i Smotre/sajma vježbeničkih tvrtki te posebno zahvaljujemo Državnom povjerenstvu na uloženom trudu i strpljenju. 
Fotografije uz članak:
Vezani članci:
ORGANIZATORI

Državno povjerenstvo
ŠKOLA DOMAĆIN
DOKUMENTI
POVIJEST ČAKOVCA