"Čitanjem do zvijezda" za srednje škole i u ETŠ-u

Fotografije uz članak 3
15.05.2018
Nacionalna razina kviza znanja i kreativnosti "Čitanjem do zvijezda" za srednje škole u školskoj godini 2017./2018. održana je u petak 11. svibnja 2018. godine od 12,00 do 13,00 sati. Učenici su kvizu znanja u aplikaciji Testmoz pristupali putem poveznice i upisom svojih podataka (imena, prezimena i škole te zaporke).  Iz naše škole se s regionalne razine uspjela plasirati samo Viktorija Jesen iz 4.HT razreda te u konkurenciji od 124 natjecatelja zauzela odlično 17. mjesto. Pitanja se nisu odnosila samo na na zadane povijesne romane Augusta Šenoe, Mire Gavrana, Markusa Zusaka i Marije Jurić Zagorke već i sve činjenice, koje su na bilo koji način povezane s autorima, zemljopisnim i povijesnim događajima opisanim u spomenutim romanima.

O regularnosti natjecanja brinula je tročlana profesorska ekipa: Ivana Miko Novaković i Gordana Hobor Nikolić iz naše škole i knjižničarka iz II. OŠ Čakovec Nina Vugrinec kao vanjska članica.

Čestitke svima koji su sudjelovali, a posebno našoj vrijednoj čitačici Viktoriji koja nas je hrabro  i dostojanstveno predstavljala do kraja!

 

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica