4. SAJAM VJEŽBENIČKIH TVRTKI U VARAŽDINU

Fotografije uz članak 12
11.04.2018
10.travnja 2018.g. održao se 4. Sajam vježbeničkih tvrtki u Gospodarskoj školi u Varaždinu gdje su nastupile mnogobrojne vježbeničke tvrtke sjeverozapadne Hrvatske. Našu školu predstavljale su Učenička zadruga Terra Economica i Vježbenika tvrtka APP d.o.o.

Terra  Economica je predstavljala svoje proizvode na bazi lavande, smilja i raznih začina. Učenice Lara Zadravec i Lidia Vinković iz 4.G ponosno su predstavljale svoju zadrugu pod vodstvom prof. Sare Novak.

Vježbenička tvrtka APP d.o.o. je na Sajmu prezentirala svoje proizvode, aplikacije za mobitele i računala. Učenice Izabela Špoljarić, Lidija Pokrivač i Barbara Škvorc  iz 4.B su predstavljale svoju tvrtku te ostvarile mnogobrojne poslovne kontakte. Učenice je pratila prof. Marina Branilović.

Tvrtka APP d.o.o. je osvojila nagradu za najinovativnije proizvode na Sajmu. Nagradu je primila direktorica tvrtke Izabela Špoljarić.

Više od 30 tvrtki poslovalo je punih 3 sata. Učenicima je takav izvorni način poslovanja bio izuzetno interesantan i od velike važnosti za ostvarivanje mnogobrojnih poslovnih kontakata koji će dovesti do buduće poslovne suradnje. Ujedno su i svi sudionici predstavljali i promovirali svoju školu i predstavili sebe u najboljem poduzetničkom izdanju.

Marina Branilović, prof.

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica