Sat razrednika 3. a razreda s ekipom iz CeZam-a

Fotografije uz članak 6
13.03.2018
Nešto drugačiji sat razrednika 21. veljače 2018. priredila nam je razrednica Tatjana Frančić-Mikulić, prof., koja je pozvala predstavnike Centra za mlade Čakovec (CeZam) Magdalenu, Ivana i Nevena da nas upoznaju sa svojim aktivnostima.  CeZam je volonterska, nevladina i neprofitabilna udruga koja se bavi organiziranjem i provođenjem raznih planova Udruge u interakciji s drugim ljudima sa svrhom stvaranja  zajedništva, tolerancije, međusobne povezanosti i poticanja odgovornosti pojedinca o sebi i drugima oko sebe. Uz razne kulturne i edukativne radionice, organiziraju i različite zanimljive koncerte, a mladi  ljudi koji rade u Udruzi voljni su svojim idejama pridonijeti kvalitetnijem provođenju događaja. Uz pružanje prostora, pomažu novonastalim bendovima da pokažu što rade jer možda u drugačijoj situaciji ne bi dobili priliku pokazati svoju kvalitetu.

Uz sve navedene aktivnosti, također  pozivaju lokalne i strane predavače koji svojim predavanjima o zanimljivim temama pridonose edukaciji mladih te razvijaju kritičko razmišljanje koje se afirmira u diskusijama tijekom ili nakon predavanja.

Naši zanimljivi gosti podijelili su s nama učenicima neke događaje koje su oni sami organizirali te  ispričali nekoliko dogodovština koje su se dogodile behind the scenes i uspjeli svojim vedrim duhom privući pozornost cijelog razreda koji je pomno pratio njihove videouratke vezane uz organizirane događaje, kao što su npr.: A BLAST from the PAST, 3FF - Festival alternative Čakovec i sl.

Magdalena, Ivan i Neven pozvali su nas da posjetimo njihov prostor i zajedničkim snagama organiziramo neku zanimljivu radionicu. Zahvaljujemo našim dragim gostima što su nam na zanimljiv i vedar način predstavili što rade te se veselimo odlasku u CeZam.

Ena Ladika, 3. a razred

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica