Međužupanijsko Natjecanje u disciplini Mladi poduzetnik

Fotografije uz članak 9
06.03.2018

Naša škola bila je domaćin međužupanijskog Natjecanja Mladi poduzetnik koje se održalo 2. ožujka 2018. godine.  Pravo natjecanja na međužupanijskoj razini stekli su učenici koji su na školskim natjecanjima ostvarili najmanje 80% od ukupnog broja bodova. Učenici su u timovima od tri učenika izrađivali poslovni zadatak integralnog tipa i potrebne poslovne obrasce u digitalnom obliku u trajanju tri sunčana sata. Na natjecanju sudjelovalo je 12 ekipa iz Varaždinske, Krapinsko-zagorske  i Međimurske županije te Grada Zagreba.

Vrijedni učenici,  kao i njihovi profesori mentori koji su uložili mnogo truda i rada u pripremu učenika,  iz Srednje škole Prelog, Srednje škole Ivanec, Gospodarske škole Varaždin, Srednje škole Zabok, Treće ekonomske škole Zagreb, Druge ekonomske škole Zagreb i Ekonomske i trgovačke škole Čakovec zaslužuju čestitke za izradu  kreativnih rješenja poslovnog zadatka.

U jakoj konkurenciji, 1. mjesto osvojile su učenice iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec – Nadin Mesarić, Lara Pavić i Nikolina Bajkovec, mentorica Andrijana Vršić, prof., 2. mjesto osvojile su učenice iz Srednje škole Zabok – Melita Hršak, Sandra Hercigonja i Patricija Pek, mentorica Dragica Hršak, prof.,  a 3. mjesto osvojile  su učenice iz Gospodarske škole Varaždin – Patricija Mesec, Katarina Vukelja i Anita Sačić, mentorica Željka Maurović Benko, prof.

Svim učenicima i mentorima čestitamo na uloženom trudu i uspjehu.

Tatjana Frančić-Mikulić, dipl. oec.

 

 

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica