Međužupanijsko Natjecanje učenika u disciplini komercijalist

Fotografije uz članak 1
05.03.2018
U četvrtak 01.03.2018. u Trgovačkoj školi u Zagrebu održano je Međužupanijsko natjecanje učenika u disciplini komercijalist. Našu školu natjecanju predstavljala je najbolja ekipa sa školskog natjecanja u sastavu: Lucija Flac, Deni-Ivan Rodinger i Natalija Makoter u pratnji njihovog mentora prof. Bojana Zvonara.

Natjecanje u disciplini komercijalist sastoji se od rješavanja zadataka u kojem učenici u roku 3 sata moraju pokazati sve ključne kompetencije komercijalista: izraditi 2 izvozne pretkalkulacije i odabrati isplativiju, izraditi ponudu na engleskom jeziku, osmisliti asortiman izvoznog poduzeća te prezentirati poduzeće domaćim i stranim poslovnim partnerima na hrvatskom i engleskom jeziku. Učenike je za prezentiranje i rješavanje zadatka na engleskom jeziku pripremala prof. Jasmina Zaborski.

Za vrijeme izrade zadatka mentori su posjetili izložbu našeg poznatog slikara Vlahe Bukovca u Klovićevim dvorima te slušali stručno predavanje o Erasmus+ projektima. Naši učenici osvojili su osvojili 4. mjesto. Čestitamo učenicima i profesoru na nastupu te zahvaljujemo odličnim domaćinama na gostoprimstvu!

Bojan Zvonar, prof.

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica