Izlet u Beč – nagrada za osvojeno 1. mjesto

Fotografije uz članak 5
25.01.2018

Ivana Drvoderić, učenica 3. razreda ekonomske gimnazije bila je 11. siječnja 2018. na jednodnevnom nagradnom izletu u Beču.

Povodom 25. obljetnice postojanja Društva učitelja i profesora njemačkoga jezika objavljen je nagradni literarni natječaj pod nazivom „Erfolgsgeschichten mit Deutsch“. Pristigli su radovi iz cijele Hrvatske, a Ivana Drvoderić je sa svojom pričom o uspjehu zahvaljujući njemačkom jeziku osvojila 1. mjesto u kategoriji srednje škole.

Priznanja i nagrade najboljim učenicima dodijeljene su na svečanoj priredbi u hotelu u Trakošćanu na 25. međunarodnom jubilarnom skupu Hrvatskoga društva učitelja i profesora njemačkoga jezika. Izlet u Beč kao nagrada najboljim učenicima bilo je pravo iznenađenje i poslastica za nagrađene učenike. Nagrađeni učenici i njihovi mentori razgledali su znamenitosti Beča (dvorac Schönbrunn, Stefansdom, Hundertwasserhaus…) te se zasladili izvrsnom bečkim specijalitetom Sacher tortom. Ivana Drvoderić je posjetila Beč sa svojom mentoricom profesoricom Andrejom Antolić Petak.

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica