Jazz Fair festival

Fotografije uz članak 2
30.11.2017

Osvrt na koncert 

U četvrtak, 23. studenog 2017. godine, učenici Ekonomske i trgovačke škole imali su priliku uživati na prvoj večeri Jazz Fair festivala. Koncert je održan u Centru za kulturu Čakovec s početkom u 20.00 sati. 

Iako je u isto vrijeme u Čakovcu bilo čak tri festivala - "MEF", "Lijepom našom" i "Jazz Fair", na koncert je došlo 550 ljudi. Ovo je bilo 23. Jazz Fair festival, a prepuna dvorana Centra uživala je u odličnoj glazbi Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije uz vodstvo dirigenta, Andreasa Marinella. Oduševljenje publike osobito je izazvala izvedba poznate međimurske skladbe " Vehni, vehni fijolica" koju je obradio trombonist Luka Žužić. Vrhunac večeri dogodio se kada se na scenu pridružio Massimo Savić. Iako inače ne pjeva jazz, zajedno s orkestrom izveli su pjesme Franka Sinatre. Iznimno su me oduševile pjesme: " Fly me to the moon" i " I' ve got you under my skin". 

Lijepo je vidjeti da ljudi i danas znaju prepoznati dobru i vrijednu glazbu te da cijene jazz koji je oduvijek imao ulogu promicanja kulture u društvu. Drago mi je što sam bila dio te večeri iuživala u glazbi vrhunskih glazbenika i izvođača.

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica