​Jednodnevni izlet u Beč

Fotografije uz članak 8
20.05.2017

Učenici prvih razreda ETŠ Čakovec su na jednodnevnom izletu posjetili austrijsku prijestolnicu Beč. Jednodnevni izlet realiziran je 20. svibnja 2017. Na izletu su sudjelovali učenici  1.A razreda u pratnji profesorice Ivane Borković Novak, 1.B razreda u pratnji profesora Josipa Posavca, 1.G razreda u pratnji profesorice Ksenije Blagus, 1.K razreda u pratnji profesorice Ine Varga Podvezanec, 1.HT razreda u pratnji profesorice Tanje Skoliber, 1.UR razreda u pratnji profesorice Antonije Mikuša, 1.T razreda i 1.AD razreda u pratnji profesora Bojana Zvonara.

Učenici su mogli pobliže upoznati gospodarstvo, kulturu, povijest, običaje i prirodne ljepote Austrije uz razgled i posjet brojnim kulturno-povijesnim spomenicima i znamenitostima Beča, posjet najstarijem zoološkom vrtu na svijetu, zabavnom parku, kao  i značaj Austrije kao jedne od  danas gospodarski najnaprednijih i najuspješnijih europskih zemalja.

Ovo putovanje je poslužilo učenicima da se međusobno još bolje upoznaju i sprijatelje u neformalnijim i opuštenijim prilikama, te kao uspomena za cijeli život.

 

 

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica