Riječ predsjednice Vijeća učenika ETŠ-a

Fotografije uz članak 1
01.02.2016
Poštovane kolege i kolegice,
obraćam vam se kao predsjednica Vijeća učenika Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, najvišeg predstavničkog tijela učenika.
Čast mi je i zadovoljstvo obnašati ovu dužnost u suradnji sa svim ostalim predsjednicima razreda i njihovim zamjenicima. Ovu smo školsku godinu započeli iznošenjem novih ideja i planova za godinu 2015./2016. Nastavili smo rad po Poslovniku koji je donijet 2013. godine. 
Po prvi put u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Čakovec obilježili smo Dan srednjoškolaca 17. studenog gdje su učenici u dogovoru s profesorima zamijenili svoje uloge. Osim što smo božićne blagdane i kraj prvog polugodišta obilježili kratkim programom u holu naše škole također smo promicanjem humanosti i tolerancije organizirali humanitarnu akciju prikupljanja hrane. U planu je još jedna humanitarna akcija povodom Fašnika. Do kraja nastavne godine namjeravamo obilježiti važna školska događanja kao što su Fašnik, Valentinovo, Uskrs i športska natjecanja. 
Ponosni smo na svoju školu i učenike koji već godinama stječu razna priznanja na regionalnim, državnim i europskim natjecanjima. Kako bismo nastavili taj slijed ustrajemo u tome da učenici uz učenje i naporan rad razvijaju svoje talente kako bi ostvarili svoje snove i ciljeve. Nastojimo pridonijeti stvaranju društva bez predrasuda, nasilja, netolerancije i diskriminacije. Samo međusobnim pomaganjem možemo učiniti nešto više i bolje za društvo u kojem živimo. 

Franka Krnjoul, 3. Ur

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica