VI. međužupanijski sajam u Bjelovaru

Fotografije uz članak 7
23.03.2012
U organizaciji Ekonomske i birotehničke škole  i Komercijalno trgovačke škole iz Bjelovara 23. ožujka održan je VI. međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki.

Sajam je svečano otvorila  mr.sc. Tatjana Badrov iz Poslovnog parka Bjelovar, a prisutnima su se obratili ravnatelji škola organizatora prof. Vojislav Kranželić i mr. Nataša Vibiral. 

Na sajmu se predstavilo ukupno 17 vježbeničkih tvrtki, iz Bjelovara, Kutine, Daruvara te učenici 4.k. razreda vježbeničke tvrtke „Pinocchio“ Ekonomske i trgovačke škole Čakovec.

Vježbenička tvrtka „Pinocchio“ je osnovana 2001. godine, kao tvrtka za prodaju pletenog namještaja i ostalih pletenih proizvoda,  a u  Bjelovaru su učenici Karolina Sokač, Natalija Vlašić i Nino Vurušić kao predstavnici tvrtke „Pinocchio“ sklapali kupoprodajne poslove, poslovno pregovarali, izlagali svoj proizvodni asortiman, upoznavali nove poslovne partnere i prezentirali svoje tvrtke i tvrtku partner.

Pohvale sudionika sajma, ali i zadovoljstvo svih 16 djelatnika -učenika vježbeničke tvrtke „Pinocchio“ koji su 2 godine marljivo radili u odjelima tvrtke i pripremali se za sajam poticaj su i motivacija daljnjem radu prof. Tatjani Frančić-Mikulić, voditeljici vježbeničke tvrtke.

U vježbeničkim tvrtkama najviše dolazi do izražaja koncept učenja kroz rad jer učenici uče osnivati svoje tvrtke, njima upravljati, raditi u različitim odjelima, voditi potrebnu poslovnu dokumentaciju, prezentirati svoj rad i nastupati na sajmovima vježbeničkih tvrtki.
Sponzor sajma bila je Zagrebačka banka koja se predstavila sa svojim štandom i reklamnim materijalom.
Sve vježbeničke tvrtke uspješno su poslovale, a u tu svrhu neophodna je suradnja s partnerskim tvrtkama koje svojim znanjem i iskustvom pridonose uspješnom poslovanju učeničkih tvrtki. 

 I ove školske godine podršku i profesionalnu pomoć pružila nam je partnerska tvrtka „Međimurjeplet“ d.d. Čakovec.

 

 

Facebook

Prezentacija škole

Fotogalerija

Naše slobodno vrijeme

Knjižnica